Succeed in Your Language Endeavors!

IELTS Mock Test

24 February 2024 09.00 WIB
All Skills | on Zoom

Why Choose Luminara Language ?

  • Friendly & Experienced Tutors

    We're here to make your learning journey enjoyable, even when it requires hard work. And we want you to know that, in our world, there's no such thing as a silly question! Our tutors are knowledgeable, achieved high scores on the IELTS & TOEFL tests, and have succeeded in guiding students achieve high scores and become more confident and fluent!

  • Personalized/Tailored Programs

    Make the most of your time with our tailored programs! In selected programs, you can opt to choose particular topics to learn, or simply follow our well-structured syllabi and interesting topics.

  • Flexible Learning

    In some of our programs, learning is on your terms – study and practice whenever you wish, from any location. Enjoy 24/7 access to the learning resources, plus the convenience of reaching out to tutors via Telegram at any time. You can also choose your preferred time for Zoom sessions!

  • Continuous Improvement

    Mastering a language and preparing for exams take time, consistency, and effort. Allow us to guide you on a journey of consistent and meaningful progress!

  • Quality Translation & Essay Review

    Whether it's for your research papers, annual reports, policy briefs, scholarship essays, university personal statements, and other needs, our experience and proficiency enable us to provide quality translation for your important documents and constructive feedback for your scholarship/university essays.

QUALITY LANGUAGE PROGRAMS AND SERVICES
0 +
HAPPY LEARNERS, ALUMNI, AND CLIENTS!
0 +
EXPERIENCED TUTORS/TRANSLATORS WITH NATIONAL & INTERNATIONAL QUALIFICATIONS/EXPERIENCE
0 +
Donny
Researcher/PhD Student
Read More
Official IELTS Results
Overall 7.5 with Writing/Speaking 7.0

Preparing for the IELTS with Luminara Language was the best choice I ever made to reach high IELTS scores. I have known the founder of Luminara, Teh Bea, since 2016; and since then, I have successfully achieved my desired scores twice! There is no doubt that the method that she used in the learning process is amazing! I am especially fascinated with her method to improve my writing quality, and the key points on how to solve IELTS questions in the easiest way. Luminara also provided lots of exercises that helped me get used to both the testing system and the various types of questions. Thank you Luminara!
Bella
Researcher/PhD Student
Read More
Official IELTS Results
Overall 8.0 with Writing/Speaking 7.5

Yang lagi persiapan IELTS, coba deh kepoin programnya Luminara Language! Ownernya IELTS-nya 8.5, speakingnya udah kayak native, lulusan TESOL UQ. Jadi meskipun Luminara masih baru, high-quality online course yaa!
Tsania
Health Worker
Read More
Official IELTS Results
Overall 7.0 with Writing 6.5

Tau Luminara Language dari temen, katanya mentornya (Ka Bea) baik & ramah banget! (And indeed she is). Selalu responsif nanggepin chat anytime. Cuma ikut program yang IELTS Writing, materinya luar biasa ngebantu banget buat IELTS. Penjelasannya gampang banget dipahami, materinya nge-cover semua hal & yang paling enak dijelasin langsung pelan-pelan sambil latihan on the spot & Ka Bea sangat apresiatif jadinya termotivasi terus wkwkww.
Gerald
Lecturer/Researcher
Read More
Official IELTS Results
Overall 7.5 with Writing 6.5 Speaking 7.0

Aku punya waktu persiapan untuk test IELTS selama kurang lebih sebulan. Di tengah waktu yang sempit untuk belajar, ternyata crash course di Luminara has helped me so much in tackling the test. Tutornya sangat ramah dan membantu progress kita. Bahkan, aku bisa request extra untuk review tulisan yang kubuat. I strongly recommend to join Luminara for your preparation. It’s worth the price and time!
Alma
Master student in Melbourne
Read More
Official IELTS Results
Overall 6.5

Sepanjang pengalaman les IELTS, jujur les dengan Ms. Bea adalah les terbaik yang pernah aku jalani! Slide nya jelaaasssss banget, rinci banget penjelasannya dan mudah dimengerti. Dulu aku biasanya belajar slidesnya dulu jadi pas kelas nyambung. Pas kelas, Ms. Bea tuh baikkkkk banget, jelasin pelan-pelan dengan bahasa yang mudah banget dimengerti dan fun banget. Satu hal yang paling keren: Ms. Bea nggak men-judge sama sekali. Mau seaneh apapun pertanyaan siswa (terutama aku) pasti dijawab dengan serius dan sampai penanya mengerti. Koreksian essay nya juga super komplit, bener-bener dikasih tau mana kalimat yang terbaca aneh, belum tepat dsb. Kalo bisa teh aku mau kasih more than two thumbs up buat Ms. Bea!
drh. Firda
Veterinarian/Master student in Melbourne
Read More
IELTS Official
Overall 6.5
Writing 6.0
Speaking 6.5

Belajar tidak pernah se-menyenangkan ini. Gurunya oke, metodenya oke. Kualitas tutorial video dan audio bagus banget, enak buat belajar. Gurunya pinter, metode pembelajarannya oke, materi yang dikasih berkualitas, sample answers yang dikasih bagus bagus. Supportive and fast response.
Tri
Employee
Read More
IELTS Official
Overall 6.5
Writing 6.5

Dari yang aku alami bahan ajar dari Luminara superb banget, bener-bener bisa membangun pondasi yang kuat untuk bisa memahami IELTS ini. Komplit, sistematis, dan rapi untuk bahan ajarnya. Semoga kedepannya bisa ada program one-to-one untuk course active skills (writing dan speaking). Aku tunggu!

What Our Learners Say

Translation, Editing, Proofreading Sample

Scholarship/University Application Essay Sample

IELTS Writing Corrections Sample

Meet our Tutors!

Watch These Before You Begin Your Journey!

Watch: IELTS Speaking Sample Band 8.0-9.0 (15 mins)
Play Video
Watch: IELTS Writing Class - Recording (8 mins)
Play Video
Watch: Padlet & Telegram Channel (2 mins)
Play Video
Watch: IELTS vs TOEFL
Which one?(90 mins)
Play Video

Explore Our Offers!

Subscribe to
Our Newsletter

Survey: Your Language Needs

Want to find out more? Contact us!

Instagram

@luminara.language

Telegram

@savira_shire

Email

halo.luminaralanguage@gmail.com

Shopping Cart
Scroll to Top

Join our Newsletter!

Submit this form and you will receive updates on our newest programs, services, and events!

Click X if you have subscribed.

IELTS Mock Test

24 February 2024 09.00 WIB
All Skills | on Zoom